Petro-Canada COMPRO™ E 150

TARJOUSPYYNTÖTUOTE

Petro-Canada Lubricantsin COMPRO E 150 kompressoriöljy on täyssynteettinen, erittäin suorituskykyinen esteripohjainen öljy, joka on kehitetty tarjoamaan huippuluokan suojausta ruuvi-, lamelli-, sentrifugi- ja mäntäkompressoreissa ja alipainepumpuissa. 

ISO VG 150 

Erittäin pieni hiiltojäämä ja lakkautumien muodostuminen 

-Erinomainen hapettumisenkesto 

-Erittäin korkea lämpötilankesto, joka vähentää vanhenemistuotteiden muodostumista 

-Pieni haihtuvuus 

-Suojaa ruosteelta ja korroosiolta 

Poista
Lisää tarjouspyyntöön

Tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot , ,

COMPRO E -kompressoriöljyt ovat esteripohjaisia nesteitä, jotka ovat yhteensopivia polyalkyleeniglykolien kanssa, sekä mineraaliöljytuotteiden kanssa. 

COMPRO E -kompressorinesteitä suositellaan yksivaiheisiin ja monivaiheisiin ilmakompressoreihin, kuten lamellikompressoreihin, ruuvikompressoreihin ja mäntäkompressoreihin. 

Huomaa, että kaikki viskositeettiluokat eivät sovellu kaikille kompressoreille; ole hyvä ja noudata kompressorin alkuperäisen valmistajan suosituksia ja kyseisen kompressorimerkin ja -mallin käyttöohjeita. 

COMPRO E -kompressorinesteitä voidaan käyttää myös huuhtelunesteenä tietyissä kaasukompressorisovelluksissa, niin ruuvikompressoreissa, kuin mäntäkompressoreissa.

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

Oilset Oy
Turkkirata 23-25
33960 Pirkkala

p. 010-517 4802