Petro-Canada COMPRO™ Synthetic

TARJOUSPYYNTÖTUOTE

Petro-Canada Lubricantsin COMPRO Synthetic kompressoriöljy on huippusuorituskykyinen kompressoriöljy, joka on suunniteltu ruuvikompressoreille, jotka toimivat äärimmäisen korkeissa ja matalissa lämpötiloissa tai vaikeissa sovelluksissa, joissa ei saa olla riskiä öljyn lakkautumisesta tai hiiltojäämästä kompressorin osissa. 

COMPRO Synthetic on valmistettu erikoissekoituksesta polyalkyleeniglykolia (PAG) ja esteri nesteitä, ja se on lisäaineistettu kulumista sekä korroosiota estävillä lisäaineilla.

Poista
Lisää tarjouspyyntöön

Tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot , ,

COMPRO Synthetic suoriutuu paremmin, kuin PAO-perusöljyyn perustuvat nesteet korkeissa puristuslämpötiloissa, jopa 105°C asti ja tarjoaa jopa yhden vuoden jatkuvan käytön tai 8 000 tuntia huoltoväliä. 

COMPRO Synthetic soveltuu käytettäväksi kompressoreissa, jotka puristavat ilmaa sekä inerttejä kaasuja, kuten typpeä, argonia, vetyä, neon, heliumia, hiilidioksidia, häkäkaasua ja masuunikaasua. 

Soveltuu käytettäviksi kompressoreissa, joissa suositellaan käytettäväksi, Ingersoll-Rand® Ultra Coolant Lubricant kompressoriöljyä. 

-Parempi hapettumisenkesto verrattuna muihin synteettisiin nesteisiin 

-Pitää kompressorin osat puhtaina lakkautumista, hiiltojäämistä ja öljylietteestä 

-Erittäin pitkä vaihtoväli, jopa 8000 tuntia 

-Sietää erittäin korkeita, jopa 105 ֯C puristuslämpötiloja 

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

Oilset Oy
Turkkirata 23-25
33960 Pirkkala

p. 010-517 4802