Petro-Canada Duron SAE 40w

TARJOUSPYYNTÖTUOTE

DURON™ 30 & 40 on raskaankaluston yksiaste moottoriöljyjä jotka sopivat käytettäväksi seuraavissa keskinopeiden ja korkeanopeuksisten merimoottoreiden kanssa, jotka käyttävät polttoaineenaan dieseliä tai bensiiniä: Allis-Chalmers, B&W/Alpha, Buda, Caterpillar, Chrysler, Cummins, Daihatsu, John Deere, Detroit Diesel 2-tahtimoottorit, Deutz, Dorman, English Electric, Fairbanks-Morse, Ford, Gardener, Hatz, Intrepid, Isuzu, Mack, MAN, Mitsubishi, Moteurs Baudouin, MTU, Murphy, Nissan, Nohab, Onan, Paxman, Ruston, Stork/Werkspoor, Volvo, Wartsilla/Wichman, Waukesha/Scania, White, Yanmar. Lisäksi DURON™ 30 on hyväksytty käytettäväksi ThyssenKruppin Simplex-tiivisteiden kanssa.

-Poikkeuksellisen hyvä kulumisensuoja 

-Äärimmäisen hyvä leikkaantumisenkesto 

-Erittäin pieni lakkautumien ja öljylietteen muodostuminen edistää pitkiä vaihtovälejä 

Poista
Lisää tarjouspyyntöön

Tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot , ,

Petro-Canada DURON yksiaste -moottoriöljyt ovat suunniteltu voitelemaan moottoreita raskaassa käytössä, jotka käyttävät polttoaineenaan dieseliä, bensiiniä, propaania tai puristettua maakaasua (CNG). DURON yksiaste -moottoriöljyt soveltuvat joillekin maantieajoneuvoille ja laajalle valikoimalle maastoajoneuvojen käyttökohteita, kuten kaivosteollisuuteen, metsätalouteen, rakentamiseen ja maatalouteen. Niitä käytetään myös monissa paikallismoottoreissa ja merenkulun sovelluksissa. Petro-Canada DURON yksiaste -moottoriöljyt on valmistettu 99,9 % puhtaasta perusöljyistä, jotka on valmistettu HT-puhdistusprosessilla ja edistyneellä lisäaine-tekniikalla.

Hyväksynnät ja suositukset: 

API CF/SJ, API CF-2, API SG, API CF-4, API CE, API CD-II, TO-2, Allison C-4 

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

Oilset Oy
Turkkirata 23-25
33960 Pirkkala

p. 010-517 4802