Petro-Canada Duron UHP 0w-40

TARJOUSPYYNTÖTUOTE

DURON UHP 0W-40 on erittäin suorituskykyinen ympärivuotiseen käyttöön kehitetty täyssynteettinen moottoriöljy, joka on suunniteltu vastaamaan uusimman API CK-4 -luokan tiukimpiakin vaatimuksia. Se on kehitetty luomaan uusia suorituskykystandardeja, äärimmäisen raskaissa käyttökohteissa ja olosuhteissa, niin tiellä kuin maastossakin, tarjoten moottorillesi erittäin tehokkaan suojan, erittäin alhaisissa, jopa -35֯C lämpötiloissa. 

-Poikkeuksellisen hyvä kulumisensuoja 

-Erittäin hyvät kylmäominaisuudet 

-Äärimmäisen hyvä leikkaantumisenkesto 

-Erittäin pieni lakkautumien ja öljylietteen muodostuminen edistää pitkiä vaihtovälejä 

-Vähentynyt öljynkulutus

Poista
Lisää tarjouspyyntöön

Tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot , ,

Petro-Canada Lubricantsin DURON™ -sarjan öljyt ovat erittäin korkealaatuisia moniaste dieselmoottoriöljyjä, jotka tarjoavat alan johtavaa suojaa kulumista vastaan. Tämä auttaa saavuttamaan paremman tuottavuuden ja pienentyneen polttoaineenkulutuksen. Ne on suunniteltu ylittämään API CK-4 -luokituksen ja ne ovat sopivia käytettäviksi uusimmissa vuoden 2017 EPA:n määräysten mukaisissa vähäpäästöisissä moottoreissa, joissa käytetään edistyneitä pakokaasun jälkikäsittelylaitteita, kuten dieselhiukkassuodattimia (DPF), (DOC), (EGR) ja (SCR) kanssa tai ilman. DURON raskaan kaluston moottoriöljyt sopivat käytettäviksi moottoreissa, jotka käyttävät sekä ultramatalan, että matalan rikkipitoisuuden dieselpolttoainetta. DURON öljyt ovat taaksepäin yhteensopiva ja niissä on myös API-luokitukset CJ-4, CI-4 Plus, CI-4 ja CH-4, jotka ovat tarpeen ennen vuotta 2010 valmistetuille dieselmoottoreille. DURON-sarjan öljyt ovat valmistettu maailman puhtaimmista perusöljyistä, vastaten korkeimpia API-suorituskykymäärityksiä.

Hyväksynnät ja suositukset: 

API CK-4 / SN, Cat ECF-3 / TO-2, CES 20086, JASO MA2

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

Oilset Oy
Turkkirata 23-25
33960 Pirkkala

p. 010-517 4802