Petro-Canada ENDURATEX™ EP 680

TARJOUSPYYNTÖTUOTE

ENDURATEX EP 680 on monipuolinen, EP- paineenkestolisäaineistettu ISO VG 680 vaihteistoöljy, joka on suositeltu käytettäväksi kaikenlaisissa suljetuissa teollisuuden vaihdelaatikoissa, joissa tarvitaan äärimmäisen paineen kestävää vaihteistoöljyä. Soveltuu käytettäväksi myös kauhanpyrittäjissä.

-Erittäin hyvä leikkaantumisenkestävyys 

-Poikkeuksellinen kulumisensuoja ja kuormankantokyky 

-Hyvät kylmäominaisuudet 

-Hyvä vedenerottuminen 

-Hyvä korroosionsuoja 

-Estää vaahtoutumista 

Poista
Lisää tarjouspyyntöön

Tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot , ,

Petro-Canada Lubricants ENDURATEX EP -vaihteistoöljyt ovat korkealaatuisia, äärimmäisen paineen kestäviä voiteluaineita, jotka on suunniteltu kaikenlaisille suljetuille teollisuuden vaihteistoille ja laakereille, jotka toimivat äärimmäisen suurilla kuormituksilla ja äärimmäisissä lämpötiloissa. 

ENDURATEX EP -vaihteistoöljyt on kehitetty erittäin puhtaista, korkealaatuisista perusöljyistä ja erityisen tarkasti valituista tuhkaamattomista lisäaineteknologioista, jotka tarjoavat pitkäkestoisen käyttöiän- ja kulumissuojan. Niiden erinomainen pistekorroosiosuoja, laakerin kulumisen suojaus ja kuormankantokyky ylittävät merkittävien alkuperäisten laitevalmistajien ja teollisuuden vaatimukset.

KäyttöturvatiedoteTuotetiedote

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

Oilset Oy
Turkkirata 23-25
33960 Pirkkala

p. 010-517 4802