Petro-Canada ENDURATEX™ XL Synthetic Blend 68/150

TARJOUSPYYNTÖTUOTE

ENDURATEX XL Synthetic Blend 68/150 on moniasteinen, synteettinen EP- paineenkestolisäaineistettu ISO VG 100 vaihteistoöljy, joka on suositeltu käytettäväksi kaikenlaisissa suljetuissa teollisuuden vaihdelaatikoissa, joissa tarvitaan äärimmäisen paineen kestävää vaihteistoöljyä ja erittäin hyviä ominaisuuksia ympärivuotisessa käytössä vaihtelevissa lämpötiloissa. ENDURATEX XL 68/150 tarjoaa erinomaiset matalan lämpötilan ominaisuudet helpottaen kylmäkäynnistyksiä ja parantaen laitteiden suojausta. Suositeltu mm. murskaimien kiertovoiteluöljyksi.

-Erittäin hyvä leikkaantumisenkestävyys 

-Poikkeuksellinen kulumisensuoja ja kuormankantokyky 

-Erittäin hyvät matalan lämpötilan ominaisuudet

-Erittäin hyvät ominaisuudet vaihtelevissa lämpötiloissa

-Ympärivuotinen käyttö

-Hyvä vedenerottuminen 

-Hyvä korroosionsuoja 

-Estää vaahtoutumista 

Poista
Lisää tarjouspyyntöön

Tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot , ,

Petro-Canada ENDURATEX XL Synthetic Blend -vaihteistoöljyt ovat korkealaatuisia, äärimmäisen paineen kestäviä voiteluaineita, jotka on suunniteltu kaikenlaisille suljetuille teollisuuden vaihteistoille ja laakereille, jotka toimivat äärimmäisen suurilla kuormituksilla ja äärimmäisissä lämpötiloissa.  

ENDURATEX XL Synthetic Blend -vaihteistoöljyt on kehitetty erittäin puhtaista, korkealaatuisista perusöljyistä ja erityisen tarkasti valituista tuhkaamattomista lisäaineteknologioista, jotka tarjoavat pitkäkestoisen käyttöiän, kulumisen- ja äärimmäisen paineen suojan. Niiden erinomainen pistekorroosiosuoja, laakerin kulumisen suojaus ja kuormituksen kantokyky ylittävät merkittävien alkuperäisten laitevalmistajien ja teollisuuden vaatimukset.

Hyväksynnät ja suositukset: 

Flender AS 7300 specification for EP performance 

-David Brown S1.53.101 E • DIN 51517-3

-ISO 12925-1 CKC, CKD • AGMA 9005-F16 • GB9503-2011 CKC

AIST 224 (formerly USS 224)

JIS K 2219:2006 (class II)

-SK025318-0004

KäyttöturvatiedoteTuotetiedote

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

Oilset Oy
Turkkirata 23-25
33960 Pirkkala

p. 010-517 4802