Petro-Canada Hydrex XV All Season

TARJOUSPYYNTÖTUOTE

Petro-Canada HYDREX™ XV All Season on synteettinen, erittäin korkealaatuinen, pitkäikäinen, suunniteltu käytettäväksi ympärivuotisesti raskaissa hydrauliikkajärjestelmissä. HYDREX XV tarjoaa erinomaisia käyttö- ja huoltoetuja lisäämällä tuottavuutta erittäin kuumissa tai kylmissä lämpötiloissa. HYDREX-tuotevalikoimassa HYDREX XV tarjoaa suurimman potentiaalin polttoaineen ja energian tehokkuuteen. 

HYDREX XV mahdollistaa järjestelmien käynnistämisen jopa -34 °C:n lämpötilassa ja toiminnan jopa 90°C:n käyntilämpötilassa.

HYDREX XV ominaisuudet ja hyödyt 

-Käyttö laajoilla lämpötila-alueilla

-Erittäin pitkä öljyn käyttöikä ( hapettumisen kesto +10 000h, ASTM D943 )

-Tavanomaista parempi kulumissuoja ( jopa 90% alle Eaton-rajan )

-Parannettu ruosteen ja korroosion esto 

-Erinomainen vedenerottumiskyky ja hydrolyyttinen vakaus

-Parannettu vaahtoutumisenestokyky 

-Erittäin korkea viskositeetti-indeksi ylläpitää viskositeetin optimaalisena laajalla käyttölämpötila-alueella. 

Poista
Lisää tarjouspyyntöön

Tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot , ,

HYDREX -hydrauliikkaöljyjen valmistus alkaa kaksoisvetykäsittelystä, jolla tuotetaan 99,9-prosenttisen puhtaita, kristallin kirkkaita perusöljyjä. Suorituskykyä haittaavien epäpuhtauksien poistaminen ja erikoislisäaineemme merkitsevät sitä, että HYDREX säilyttää ’tuoreen öljyn’ ominaisuutensa pidempään tarjoten vastustuskykyä hapettumiselle ja erinomaisen kulumissuojan laajoilla lämpötila-alueilla.

HYDREX -hydrauliikkaöljyt kestää jopa kolme kertaa pidempään ja tarjoaa jopa kaksi kertaa paremman kulumissuojan, kuin kilpailijoiden tuotteet.

Hyväksynnät ja suositukset:  

HYDREX™ XV on hyväksytty seuraavien hydrauliikkalaitevalmistajien määritysten mukaisesti: Denison HF-0, HF-1 ja HF-2 sekä Danfoss (Eaton) E-FDGN-TB002-E. 

HYDREX™ XV sopii käytettäväksi myös Bosch Rexrothin, Komatsun, Dynexin, Hydrecon, Oilgearin, Marlenin ja muiden valmistamissa laitteissa. 

HYDREX™ XV täyttää seuraavat teollisuusstandardit: ISO 11158 HV, DIN 51524 Part 3 HVLP ja ASTM D6158 HV. 

HYDREX™ XV soveltuu käytettäväksi, kun vaaditaan AIST 126 ja 127 sekä JCMAS HK spesifikaatioita. Se täyttää JCMAS HK:n vaatimukset Rexroth A2F10 -pumpputestille. 

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

Oilset Oy
Turkkirata 23-25
33960 Pirkkala

p. 010-517 4802