Petro-Canada Peerless 3 MOLY 322

TARJOUSPYYNTÖTUOTE

PEERLESS 3 MOLY 322 on kalsiumsulfonaattikompleksi pohjainen, vahvaan perusöljyyn (ISO 320) valmistettu rasva joka sisältää 3 % molybdeenidisulfidia ja omaa erinomaisen paikallaan pysymisominaisuuden.  PEERLESS 3 MOLY 322 soveltuu matalanopeuksisiin, raskaisiin kohteisiin, joissa on korkeita lämpötiloja tai vaaditaan rasvalta erinomaista veden huuhtoutumisen kestoa. PEERLESS 3 MOLY 322 rasva soveltuu parhaiten kohteissa jotka altistuu raskaalle kuormitukselle ja joissa esiintyy iskumaistakuormitusta tai värähtelyä. Rasva soveltuu erinomaisesti kuorma-autojen vetopöytiin ja koneiden kääntökehiin. Korkea tippumispiste yli 300°C.

Tuotetiedot:

-NLGI-2

-Käyttölämpötila-alue –15 ->+170 

-Saennin kalsiumsulfonaattikompleksi

Käyttökohteet: 

-Kuorma-Autojen Vetopöydät

-Kääntökehät

-Olkatapit, nivelet ja holkit

Poista
Lisää tarjouspyyntöön

Tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot , ,

Petro-Canada PEERLESS™ rasvat ovat ensiluokkaisia monikäyttörasvoja, jotka on suunniteltu vähentämään käyttökustannuksia ja tarjoamaan laajennettua suojaa korkeissa lämpötiloissa tai kosteissa käyttöolosuhteissa. PEERLESS-sarjan äärimmäisen paineen (EP), korkean lämpötilan monikäyttörasvat on erityisesti suunniteltu olemaan erittäin tehokkaita kosteissa ja meriympäristöissä. Näiden rasvojen perustana on erityinen kalsiumsulfonaattikompleksipaksuntaja, joka voi imeä kohtuullisia määriä vettä ilman pehmenemistä, koostumuksen muuttumista tai korroosionestokyvyn menetystä. 

Petro-Canada tuottaa huippulaatuisia rasvoja ja toimittaa näitä lähes joka maailman kolkkaan. Olipa kyse sitten työkoneiden kohtaamista vaikeista olosuhteista tai teollisuuden laitteiden haasteista, Petro-Canadalla on tuote, joka on suunniteltu erityisesti sinun tarpeitasi varten.

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

Oilset Oy
Turkkirata 23-25
33960 Pirkkala

p. 010-517 4802