Petro-Canada Peerless LLG

TARJOUSPYYNTÖTUOTE

PEERLESS LLG on ensiluokkainen monikäyttöinen kalsiumsulfonaattikompleksirasva. Sitä suositellaan erityisesti korkean lämpötilan ja pitkän käyttöiän sovelluksiin. PEERLESS LLG tarjoaa erinomaista hapettumisen stabiilisuutta, vedenkestävyyttä, ruosteen suojaa ja erinomaista kuormankantokykyä korkeissa käyttölämpötiloissa ja erittäin kosteassa ympäristössä. Voidaan käyttää laitteissa jotka toimivat satunnaisesti 200°C ja hetkittäin jopa 300°C lämpötiloissa.

Tuotetiedot:

-NLGI-2

-Saennin kalsiumsulfonaattikompleksi

-Käyttölämpötila-alue –20 ->+200 

-NLGI hyväksynnät: GC-LB & HPM 

Käyttökohteet:

-Laitteet, jotka toimivat satunnaisesti 200°C ja hetkittäin jopa 300°C lämpötiloissa.

-Sähkömoottorin laakerit 

-Pyöränlaakerit ja ajoneuvojen alustat 

-Uunit 

Poista
Lisää tarjouspyyntöön

Tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot , ,

Petro-Canada PEERLESS™ rasvat ovat ensiluokkaisia monikäyttörasvoja, jotka on suunniteltu vähentämään käyttökustannuksia ja tarjoamaan laajennettua suojaa korkeissa lämpötiloissa tai kosteissa käyttöolosuhteissa. PEERLESS-sarjan äärimmäisen paineen (EP), korkean lämpötilan monikäyttörasvat on erityisesti suunniteltu olemaan erittäin tehokkaita kosteissa ja meriympäristöissä. Näiden rasvojen perustana on erityinen kalsiumsulfonaattikompleksipaksuntaja, joka voi imeä kohtuullisia määriä vettä ilman pehmenemistä, koostumuksen muuttumista tai korroosionestokyvyn menetystä.

Petro-Canada tuottaa huippulaatuisia rasvoja ja toimittaa näitä lähes joka maailman kolkkaan. Olipa kyse sitten työkoneiden kohtaamista vaikeista olosuhteista tai teollisuuden laitteiden haasteista, Petro-Canadalla on tuote, joka on suunniteltu erityisesti sinun tarpeitasi varten.

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

Oilset Oy
Turkkirata 23-25
33960 Pirkkala

p. 010-517 4802