Petro-Canada Peerless OG2 RED 

TARJOUSPYYNTÖTUOTE

Petro-Canadan tunnetuin ja myydyin rasva. Se legendaarinen punainen rasva. 

Peerless OG2 RED on korkealaatuinen ja monikäyttöinen NLGI-2 kalsiumsulfonaattikompleksirasva . Rasva suoriutuu erinomaisesti kohteissa, jossa se joutuu veden kanssa kosketuksiin. Sillä on erittäin laaja käyttölämpötila-alue, erinomainen ruosteen ja korroosion suojaus sekä erinomaiset tarttumisominaisuudet ja poikkeuksellisen suuri kuormankantokyky. Peerless OG2 RED on suunniteltu raskaasti kuormitetuille laakereille, nivelille ja tapeille lukuisissa teollisuuden ja liikkuvan kaluston kohteissa.

Käyttökohteet: 

– Pyöränlaakerit ja ajoneuvon alusta 

– Maatalouslaitteet 

– Kauhan tapit ja holkit 

– Raskaasti kuormitetut laakerit 

– Kiven murskaimet 

Tuotetiedot:

-Saennin Kalsiumsulfonaattikompleksi

– NLGI 2 

– Käyttölämpötila-alue –25 ->+163 °C 

– NLGI hyväksynnät: NLGI GC-LB ja NLGI HPM 

Poista
Lisää tarjouspyyntöön

Tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot , ,

Petro-Canada PEERLESS™ rasvat ovat ensiluokkaisia monikäyttörasvoja, jotka on suunniteltu vähentämään käyttökustannuksia ja tarjoamaan laajennettua suojaa korkeissa lämpötiloissa tai kosteissa käyttöolosuhteissa. PEERLESS-sarjan äärimmäisen paineen (EP), korkean lämpötilan monikäyttörasvat on erityisesti suunniteltu olemaan erittäin tehokkaita kosteissa ja meriympäristöissä. Näiden rasvojen perustana on erityinen kalsiumsulfonaattikompleksipaksuntaja, joka voi imeä kohtuullisia määriä vettä ilman pehmenemistä, koostumuksen muuttumista tai korroosionestokyvyn menetystä.

Petro-Canada tuottaa huippulaatuisia rasvoja ja toimittaa näitä lähes joka maailman kolkkaan. Olipa kyse sitten työkoneiden kohtaamista vaikeista olosuhteista tai teollisuuden laitteiden haasteista, Petro-Canadalla on tuote, joka on suunniteltu erityisesti sinun tarpeitasi varten.

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

Oilset Oy
Turkkirata 23-25
33960 Pirkkala

p. 010-517 4802