Petro-Canada Precision XL EP00

TARJOUSPYYNTÖTUOTE

PRECISION XL EP00 on EP-lisäaineistettu voiteluvaseliini. Rasvaa suositellaan käytettäväksi raskaasti kuormitettujen laakereiden voiteluun, jotka toimivat laajoilla nopeuksilla ja vaihtelevissa lämpötiloissa.  

PRECISION XL EP00 suositellaan käytettäväksi keskusvoitelujärjestelmissä, joissa rasvalta vaaditaan erityisen hyvää pumpattavuutta matalissa lämpötiloissa. Sitä suositellaan myös käytettäväksi vaihteiston voiteluaineena, missä tarvitaan korkean viskositeetin vaihteistoöljyä, hyvällä matalan lämpötilan pumpattavuudella. 

– NLGI 00 

– Käyttölämpötila-alue –35 ->+100 °C 

Käyttökohteet:

-Pyöränlaakerit 

-Alustan rasvauspisteet, vesipumput ja ohjausnivelakselit 

-Vierintälaakerit 

-Tapit/Holkit 

-Keskusvoitelujärjestelmät

Poista
Lisää tarjouspyyntöön

Tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot , ,

Petro-Canada Lubricantsin PRECISION XL -rasvat ovat huippusuorituskykyisiä, pitkäikäisiä monikäyttörasvoja, jotka on suunniteltu alentamaan käyttökustannuksia ja tarjoamaan pitkäaikaista suojaa laajalla lämpötila-alueella.

PRECISION XL -rasvat on valmistettu Petro-Canada Lubricantsin vetykäsiteltyjen perusöljyjen ja muiden valittujen öljyjen, vedenkestävien tarttuvien polymeerien, äärimmäisen paineen lisäaineiden ja estäjien perusteella hapettumista ja korroosiota vastaan. PRECISION XL:n erinomainen suorituskyky johtaa alhaisempiin käyttökustannuksiin vähentämällä rasvauksen tiheyttä, tarjoamalla pidemmän käyttöiän ja suojan ja vähentämällä huoltokustannuksia asiakkaalle.

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

Oilset Oy
Turkkirata 23-25
33960 Pirkkala

p. 010-517 4802