Petro-Canada Precision XL EP1

TARJOUSPYYNTÖTUOTE

PRECISION XL EP1 on litiumkompleksi-saenteinen EP-lisäaineistettu voiteluvaseliini. Rasvaa suositellaan käytettäväksi raskaasti kuormitettujen laakereiden voiteluun, jotka toimivat laajoilla nopeuksilla ja vaihtelevissa lämpötiloissa. Sitä voidaan käyttää PRECISION XL EP2:n sijaan kylmissä olosuhteissa, jolloin rasvalta vaaditaan parempaa kylmäjuoksevuutta ja pumpattavuutta. Voidaan käyttää myös keskusvoitelujärjestelmissä.

-NLGI 1 

-Saennin: Litiumkompleksi 

-Käyttölämpötila-alue –25 ->+160 °C 

NLGI GC-LB  

 

Käyttökohteet:

-Pyöränlaakerit 

-Alustan rasvauspisteet, vesipumput ja ohjausnivelakselit 

-Vierintälaakerit 

-Tapit/Holkit 

-Keskusvoitelujärjestelmät

Poista
Lisää tarjouspyyntöön

Tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot , ,

Petro-Canada Lubricantsin PRECISION XL -rasvat ovat huippusuorituskykyisiä ja pitkäikäisiä monikäyttörasvoja, jotka on kehitetty vähentämään käyttökustannuksia ja tarjoamaan pitkäaikaista suojaa laajan käyttölämpötila-alueen yli. 

PRECISION XL EP1 ja EP2 suoriutuvat paremmin, kuin monet johtavat kilpailevat premium-monikäyttötuotteet, kestäen 2-3 kertaa pidempään ASTM D3527 elinikäsuoritustestissä. Erinomainen suoja ruostetta ja korroosiota vastaan ja erittäin pieni vesihuuhtouminen. 

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

Oilset Oy
Turkkirata 23-25
33960 Pirkkala

p. 010-517 4802