Petro-Canada Purity™ FG 2

TARJOUSPYYNTÖTUOTE

PURITY™ FG 2 voitelurasva on edistynyt elintarvikekäyttöön tarkoitettu voitelurasva, joka on erityisesti suunniteltu tarjoamaan huippusuorituskykyä ja elintarvikekäyttöön soveltuvaa puhtautta, elintarviketeollisuuden erittäin vaativissa olosuhteissa. 

– NLGI 2

– Saennin Alumiinikompleksi

– NSF H1

Poista
Lisää tarjouspyyntöön

Tuotetunnus (SKU) Ei saatavilla/-tietoa Osastot , , ,

PURITY FG -rasvat tarjoavat erinomaista voitelua ja pumpattavuutta laajalla lämpötila-alueella, ylivoimaista laite suojaa iskukuormitustilanteissa, sekä poikkeuksellista kestävyyttä vedenhuuhtoutumista vastaan. PURITY FG -rasvat tarjoavat myös erinomaista suojaa vaihteille, laakereille ja muille laitteille kulumista ja korroosiota vastaan. 

Erinomainen vastustuskyky voiteluaineen hajoamiselle vaativissa käyttöympäristöissä:  

Säilyttää koostumuksen ja voiteluominaisuudet elintarvikehappojen, mehujen ja muiden    sivutuotteiden kosketuksessa.

– Ei valu laakereista höyrypuhdistuksen aikana 

– Erittäin kestävä vesihuuhtoutumista, vesipaineen suihkutusta ja useimpia sterilointikemikaaleja vastaan, jotka käytetään puhdistuksessa

Ylläpitää ruoka-allergiaturvallisuutta  

– Gluteeniton 

– Ei sisällä eikä valmisteta tilassa, joka valmistaa, varastoi tai käsittelee pähkinöitä, seesaminsiemeniä, maitoa, munia, kalaa ja äyriäisiä, soijaa, vehnää tai sulfiitteja. (PURITY FG -hyväksyntöjen täydellisen luettelon saamiseksi ota yhteyttä Petro-Canada Lubricantsin tekniseen palveluun). 

– Sinkitön

Hyväksynnät ja suositukset: 

NSF H1 Registered – 122095 

ISO 21469 

NZFSA C15 Approved 

Kosher Pareve Certified 

Halal Certified 

KHS – Lubricating Greases / Water 0-90 DIN 51502 – Suitable for central lubrication – Synthetic oil based 

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

Tarjouspyyntöpohjaisen verkkokauppamme tuotetarjonta kasvaa ja kehittyy jatkuvasti. Mikäli et löydä sopivaa tuotetta verkkokaupastamme, ota meihin yhteyttä!

OTA YHTEYTTÄ

Oilset Oy
Turkkirata 23-25
33960 Pirkkala

p. 010-517 4802